IKLAN: Tawaran Menarik UNTUK PENGUNJUNG BLOG INI

IKLAN: Tawaran Menarik UNTUK PENGUNJUNG BLOG INI
TUKARKAN SIMKAD PREPAID ANDA KE SIMKAD PREPAID TONE EXCEL. DENGAN MODAL SERENDAH RM95.40 ANDA AKAN DIBERI SIMKAD PERCUMA DAN KREDIT RM30. Nak tahu APA KELEBIHANNYA? ANTARANYA: Jika anda topup RM30, anda akan dapat kredit/airtime sebanyak RM30 dan tambahan data internet sebanyak 1.5 GB untuk selama 15 hari percuma. Jika anda topup RM50, anda akan dapat kredit/air time sebanyak RM50, tambahan data internet sebanyak 2.5 GB dan 100 minit panggilan percuma kesemua rangkaian., TAKAFUL PERCUMA RM50,000. KLIK LINK DIATAS

IKLAN: PREPAID YANG MEMBERI PULANGAN BUKAN HABISKAN DUIT



http://toneexcel.biz/order.php?id=263042
DENGAN MODAL SERENDAH RM90 ANDA AKAN DIBERI SIMKAD PERCUMA DAN KREDIT RM30. Nak tahu APA KELEBIHANNYA? whatsapp saya 0105014757
atau klik link ini...........

SOALAN: Bagaimana Konsep perniagaan WOW ToneExcel Referral Program ini?
Kerja anda hanyalah menjual SIMKAD handphone ToneExcel (yang menggunakan perkhidmatan TuneTalk ) kepada saudara mara, adik beradik, sahabat handai, rakan taulan. Hasilnya kepada anda ialah, jika mereka top-up handphone mereka maka anda akan dapat komisyen. Selama mana mereka menggunakan simkad tersebut, selama itulah anda akan menikmati komisyen dari toneexcel.

SOALAN: Berapa harga sekeping SIMKAD Tunetalk-ToneExcel ini?
Harganya sekeping RM90 ( yang mengandungi kredit/air time sebanyak RM30)




SOALAN: Apakah service provider yang digunakan?
Toneexcel menggunakan service provider TuneTalk, dan tunetalk menggunakan prasarana Celcom.

SOALAN: Berapakah charge panggilan dan sms yang dikenakan?
Dari 28 sen panggilan seminit dan 10 sen sekali sms.

SOALAN: Dimanakah boleh top-up prepaid ini?
Anda boleh top-up prepaid tunetalk di seluruh Malaysia (termasuk Sabah/Sarawak), seluruh stesen minyak yang menggunakan e-pay, sebahagian besar kedai yang menjual prepaid, maybank2u, cimbclick, dan banyak lagi.






SOALAN: Apakah kelebihan lain jika saya menggunakan prepaid Tunetalk-ToneExcel ini?
Anda boleh mengekalkan nombor lama, anda diberi insurance kemalangan sebanyak RM100,000, menaiki kapal terbang AisAsia secara PERCUMA (mengikut syarat yang ditetapkan), point tersebut juga boleh ditukarkan kepada airtime atau handphone dan juga peluang untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan.

SOALAN: Bagaimanakah marketing plan untuk perniagaan ini?
Setiap kali kita sponsor rakan, kita diberikan RM20 sebagai fast track bonus, dan juga kita dibayar komisyen sebanyak 6% untuk Level 1 yang topup, 3% untuk Level 2 yang topup dan
11% untuk Level 3 yang topup

SOALAN: Bagaimanakah ToneExcel membayar komisyen kepada saya?
Untuk bonus fast track, jika kita sponsor dari 1-15 hb, duit bonus akan dibank in dalam akaun anda pada hujung bulan, jika kita sponsor rakan dari 16-31 hb, bonus akan dimasukkan kedalam bank anda pada 11 hb depan.
Untuk komisyen topup akan dibayar pada 21 hb depan asalkan ianya lebih RM30, jika kurang, ia akan dibawa untuk bulan hadapan.

SOALAN: Apa kelayakkan untuk menerima komisyen?
Anda dikehendaki top up paling sedikit RM20 dalam sebulan, dan juga jumlah terkumpul komisyen anda melebihi RM30

SOALAN: Adakah saya kena top-up minima RM20 tersebut sekali gus atau boleh sedikit-sedikit?
Kedua-duanya boleh, sekali gus pun boleh sedikit-sedikit pun boleh, asalkan jumlahnya paling kurang RM20 dalam tempoh sebulan.

SOALAN: Apa jadi pada bulan tersebut jika saya top-up jumlahnya tak sampai RM20?
Sekiranya anda sudah ada downline, dah bulan tersebut anda sudah ada komisyen, maka anda tidak akan mendapat komisyen pada bulan itu sahaja, bulan-bulan lain tetap dapat jika topup lebih RM20.

SOALAN: Bagaimana dengan signal Tunetalk ini?
Disebabkan mereka juga menggunakan prasarana Celcom, maka jika dikawasan anda itu, line celcom baik, maka line tunetalk juga baik.

SOALAN: Bagaimana untuk menyertai perniagaan ini?
Dapatkan kan SIMKAD ini terlebih dahulu dan selepas itu, aktikan SIMKAD tersebut dan daftar didalam perniagaan ini.HUBUNGI ABG MAT 0105014757

SOALAN: Bagaimana jika saya ingin mengekalkan nombor lama.
Anda boleh mengekalkan nombor lama

HUBUNGI ABG MAT 0105014757

SOALAN: Setelah saya menyertai perniagaan ini, apa yang perlu saya lakukan?
Jadikan kesemua ahli keluarga anda yang terdekat, seperti ibu/bapa, suami/isteri anak-anak, adik beradik, saudara mara yang terdekat, pekerja anda, atau sesiapa yang menggunakan hp prepaid, dan juga sebelum ini mereka membayar bil/prepaid talipon melebihi RM20, maka suruh mereka menggunakan talian tunetalk ini. Kalau dulu anak-anak kita menggunakan talian XXX Company, kalau mereka topup (kadang2 kita juga yang bagi duit top-up), Company XXX bertambah kaya, kali ini jika mereka menggunakan talian tunetalk dalam WoW Program ToneExcel, mereka topup, kita pun dapat sedikit hasil.

Selepas itu barulah promote kepada orang lain, seperti rakan sekerja, sahabat-sahabat sepermainan, sambil main golf, main tenis, main gasing, main badminton, main sepaktakraw, main snooker, jogging, sambil mancing, sambil sembang di kedai mamak, cerita kan peluang ini dan ajak mereka sekali. Terangkan yang ini bukan MLM, tapi guna handphone macam biasa dan dapat upah jika ceritakan pada orang lain.


Kelebihan menjalankan perniagaan Tone Excel ini:

Setelah beberapa ketika anda mengembangkan perniagaan ini, downline anda akan bertambah ramai, sampai satu ketika anda berhenti menaja orang baru, bulan hadapan komisyen tetap akan dapat sebab semua orang akan tetap topup handphone mereka. Anda akan merasa ia adalah pencen bulanan, malah lebih baik dari pencen, kerana mungkin anda berhenti menaja, tetapi network anda mungkin tidak. Bukan hanya anda mendapat pencen, tetapi pencen ini pasti akan lebih meningkat walau pun anda sudah berhenti menaja orang lain.

Mungkin sesuatu yang tidak diingini berlaku, seperti anda jatuh sakit (semoga kita sentiasa di pelihara oelh Tuhan), anda tidak boleh bekerja lagi, apakah yang anda harapkan ketika itu. Gaji? Dapat ke gaji kalau dah tak boleh kerja? Waktu itu anda akan merasakan yang Tone Excel sesuatu yang amat besar dalam kehidupan anda. Waktu itu anda rasakan ia sebagai satu usaha yang menyelamatkan ketika anda dalam kesusahan. Pasti waktu itu, tiada ego lagi, kerana bantuan kewangan seperti ini yang akan membantu anda dan sekeluarga untuk makan ketika susah nanti.

Jangan anda berfikir, yang saya mengajak anda buat bisnes ini kerana saya nak dapat untung, tidak sama sekali, kalau anda tidak mahu buat bisnes ini, saya dah bertemu dengan ramai orang yang mahu buat bisnes ini dahulu. Sehingga kini saya masih dapat komisyen dari Tone Excel. Ada sabahagian dari kami dah pun berhenti kerja dari kerja sebelum ini. Hingga hari ini kami dah dapat untung dari usaha dahulu, dan keuntungan itu terus kami nikmati hingga hari ini.

Tetapi tidak dapat dielakkan, walaupun saya hanya berkongsi, jika anda buat bisnes ini, memang hasilnya saya akan dapat untung. Contonya anda mendidik anak dengan cara terbaik dan bersungguh2, bukan kerana anda ingin anak besar nanti mesti beri duit kepada anda setiap bulan. Kita tidak pernah berniat sedemikian, tetapi, bila anak besar setelah mendapat didikan sempurna, jadi orang baik, jadi orang berjaya, jawatan tinggi, pasti mereka menjaga kita, beri kita duit setiap bulan, walau pun kita cakap tak mahu, mereka tetapi bagi, kerana itulah hasilnya yang tidak dapat dielakkan.

Diharap coretan ini dapat mengajak anda dan rakan2 yang lain untuk keluar dari beban kewangan selama-lamanya.

Jika anda ingin berbual dengan saya sila call no. dibawah ini@WHATSAPP saja.

Terima Kasih
Daripada:
ahmad sabri bin ibrahim@muda
Tel:0105014757 / 0129596757
Email:aku.kawe@yahoo.com 


TESTIMONI

Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

salam teman teman...
06.11.2013 hari ini genablah sebulan saya bersama dengan teman teman yang menyertai Tune Talk dan Alhamdulillah saya sudah dapat menyesuaikan diri bersama sama up line saya membina empayer Tune Talk..ucapan terima kasih saya kepada Roza Rozakiah dan Andrew Lim yang banyak memberi peluang dan tunjuk ajar mengenai Program yang simple dan santai begini serta hasil yang semakin hari semakin meningkat..

Kita tidak mengejar hasil yang beribu ribu pada mula tetapi akan menjadi ribu ribu kemudian..yang mana hasil yang bermula dengan modal yang besar tetapi untung yang sedikit..tetapi di Tune Talk amat berbeza kerana setiap orang akan menggunakan nya setiap masa..

Terima kasih juga kepada Ros Izan (isteri) yang banyak membantu dari segi masa dan tenaga..in sya Allah nanti kita akan terus menjana pendapatan berganda dengan adanya Program TuneTalk yang menjanjikan pendapatan yang pasif dan boleh di warisi selagi downline menggunakan Tune Talk.. mana hendak dapat insuran kemalangan percuma, fast bonus, new year bonus, lucky draw, point dan yang paling saya suka bila level topup saya dapat komisyen topup..

Apa yang paling saya suka apabila penat lelah saya terbayar dan saya akan berusaha dengan lebih hebat lagi bersama downline untuk membina empayar saya..dan akan mengikuti segala tips serta nasihat idola saya iaitu Tuan Mazelan Abas.. terima kasih Tune Talk dan Tuan Mazelan...
.

Razarul Hisham B.Kamaluddin
Kuantan
Pahang Darul Makmur



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Salam sejahtera,

Saya Madris berasal dari Kudat Sabah. Program ini diperkenalkan oleh sahabat saya dari Sarawak. Sebelum menyertainya, saya kurang yakin dengan program ini maklumlah baru berjinak-jinak dengan dunia perniagaan seperti ini. Namun setelah saya memahaminya dan memperkenalkan kepada semua ahli keluarga, ternyata ia memberikan pulangan yang tetap setiap bulan. Buat permulaan, saya memperkenalkan program ini dengan keluarga dan saya sudah mendapat komisyen, kini saya akan luaskan lagi kepada rakan dan sahabat handai. Saya tidak boleh bayangkan komisten yang akan saya perolehi nanti setiap bulan.

Terima kasih Tunetalk.

Madris Asadan
Sikuati Kudat,
Sabah.



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Nama saya wong yeak hua , saya bukan orang kaya atau terkenal , nama saya lansung tidak dikenali oleh orang , tapi di sini saya ada sedikit pengalaman yg ingin dikongsikan kepada semua. Saya mula kerja pada tahun 2002 – 2013, sesudah 12 tahun saya berkerja, gaji saya dalam linkungan RM 2k – 3k saja, dan masa tu saya ingin mencari wang lebih dan berjumpa banyak peluang direct sale, selling financial product, tapi semuanya 0, cuma bayar member fee saja.

Selepas itu saya ceburi bidang  telemunikasi  sebagai Business development excutive dan mencari syarikat lain untuk mengguna talian perkhimatan syarikat tu di seluruh Sarawak dan Sabah. Saya didapati sebenarnya perniagaan dibidang  telemunikasi amat menguntungan. Keuntungan tu bukan 1 atau 2 bulan saja, kenapa saya cakap begitu?

Masa tu saya berjaya cari lebih kurang 2000 buah syarikat kecil besar menguna talian perkhimatan syarikat saya tu , dan cuba anda kira jika 1 syarikat atau seorang itu memberi RM10 keuntungan bersih, berapakah akan diperolehi setiap bulan jika anda pemilik syarikat tersebut? Bukan satu sekali tetapi setiap bulan. Sayangnya masa tu saya cuma dapat gaji dan sedikit komision saja, tiadaprofit sharing. Saya amat bersyukur dapat menyertai program Tune talk tone excel pada 2012 akhir tahun. Saya sangat gembira kerana saya tolong syarikat saya kerja tu 6 tahun dan tengok syarikat  tu untung duit, saya cuma ambil gaji saja.

Sekarang saya mahu buat keuntungan untuk sendiri. Saya percaya  dan yakin program ni akan  tolong saya dalam segi kewangan  kerana isteri saya tak kerja, kalau saya tak dapat  kerja siapa mahu tanggung keluarga? sebab tu saya sertai Tune talk tone excel, kalau suatu hari nanti saya mungkin tidak kerja lagi, mahu pencen, dalam keadaan  sakit  saya juga dapat pendapat  juga. Kalau suatu hari nanti saya meniggal dunia, saya percaya komision yang saya dapat dari  Tone excel setiap bulan dapat tanggung dan  diwaris kepada keluarga saya. Cuba fikir ! mana syarikat yang kami kerja, gaji kami boleh diwaris? gaji boleh terus bank in walaupun 1 bulan cuti (tak termasuk cikgu atau wanita bersalin).

Gaji boleh bertambah dengan cepat sampai puluh ribu –ribu. Saya percaya tone excel boleh bantu saya semua ni. Saya pun percaya tone excel boleh juga tolong semua  rakyat  Malaysia termasuk kamu.  Dan  isteri  saya bernama Tang  dan anak saya bernama Brayden baru berumur 3 tahun saja, walaupun isteri dan anak saya tak kerja, tapi setiap bulan ada income masuk ke bank isteri dan anak saya dari Tune talk tone excel.

Terima kasih Tune talk tone excel.


Wong Yeak Hua
Johor.




Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Saya menyertai program toneexcel 28/12/2012. saya percaya program ini akan memberi saya peluang untuk pendapatan yang sangat bagus. Saya dah kerja lebih dari 28 tahun. tak pernah gaji saya naik macam begini. Kalau kita konsistent setiap bulan, bulan2 komision kita naik dan juga bonus tahunan kita.

Selama ini saya sendiri sahaja menyara keluarga saya. short sikit bulan depan susah. adoi……… dengan program toneexcel saya ada sudah pendapatan kedua. komision saya tetap jalan  walapun saya berehat atau bercuti.

Untuk jadi ahli tunetalk toneexcel tak perlu modal yang besar. kos panggilan, sms atau internet tak lah mahal sangat, tapi apa pun, semua ini akan jadi percuma bila komision kita meningkat dan dapat lebih lagi….

Saya dan isteri menyertai program ini baru 6 bulan. komision kami dah mau sampai rm2xxx. tolak reload rm200 ada lebih lagi untuk kami.

Mau taja ahli masuk program ini bukan lah susah sangat. di malaysia ada lebih dari 28 juta pengguna prebayar. hanya kita yang tahu berapa yang kita mau taja. jangan tunggu2 lagi yakin kan diri jadi ahli program ini.

Terima kasih toneexcel kerana memberi peluang yang hebat ini.


Pascalis Lim
Kota Kinabalu, Sabah
Juara Penaja Terhebat Jun 2013



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Salam sejahtera.
1) Kelayakan dlm perniagaan ini ada dua: umur mesti 12 tahun dan keatas & mempunyai handphone (hp). Hp adalah suatu produk keperluan dan sukar kita nak jumpa org Malaysia yang berumur 12 tahun dan keatas, tidak pakai hp. Inilah potensi pasaran kita dan lebih 33 juta hp telah didaftarkan setakat ini.

2) Modalnya sebanyak RM80 sekali seumur hidup adalah sangat halus, bila kita bandingkan apa yg akan kita akan perolehi. Ramai sangat pengguna2 hp yg mampu utk mencuba perniagaan ini jika dibandingkan perniagaan2 konvensional dan MLM yg lain.



3) Kursus lengkap tentang perniagaan ini ada di dlm internet di bawah kelolaan Sifu Mazelan Abas. Kalau yg tiada komputer, buku tentang bagaimana nak mulakan perniagaan in yg lengkap telah di sediakan oleh Sifu Mazelan.

4) Maintenance bulanan dlm perniagaan ini hanya RM20 sahaja. Kebanyakkan bil bulanan hp kita melebihi RM20 dan kalau kita tak buat perniagaan ini, kita pasti akan menggunakan hp hampir setiap hari.

5) Biasanya org yg mengguna hp akan dapat 3 perkara: bercakap, bersms & berinternet. Tetapi pengguna SimKad ToneExcel mendapat 7 perkara: bercakap, bersms, berinternet, insuran kemalangan RM100 ribu, bila topup akan mendapat point yg boleh ditukarkan kpd tiket kapal-terbang, mendapat corporate rate di Tune Hotel di seluruh dunia & lesen utk berniaga.

6) Outlet utk topup ada di merata-rata tempat di seluruh tanah air. Pengguna bila hendak topup, mereka tak akan cari kita sebab kita bukan penjual topup. Bayangkan bila kita sedang tidor, duit masuk sebab org yg kita kenal & yg tidak kita kenal sedang guna hp. Luar biasa perniagaan ini. Hebat WOW.

7) Syarikat Tune Talk memang kukuh kerana pemegang saham terbesarnya adalah Celcom & Tune Ventures.

8) Pelan pemasaranya sangat mudah utk difahami & mudah diduplikasi.

Akhir sekali, kami ingin mengucapkan jutaan terima kpd TuneTalk & Tone Excel kerana menyediakan platform utk kami berniaga. Kami juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd upline kami En Ishak Din kerana banyak membantu selama ini & especially to Sifu Mazelan yg menyediakan sistem terbukti berkesan utk seluruh ahli Tone Excel di Malaysia.


Pn Jahlilawati Abu Bakar
Selangor
Juara Penaja Terhebat May 2013



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Saya amat tertarik dengan program Tone Excel yang menyediakan platform termudah untuk kita capai impian kita semua iaitu suatu pelan PENCEN yang mudah, berkesan yang berkekalan, insyaAllah.

Ia bukan sahaja tersangat murah malahan pelan yang paling mudah difahami serta boleh diikuti oleh semua pengguna handphone di Malaysia in (kini ada lebih dari 26 JUTA pengguna handphone keseluruhannya di Malaysia & semakin bertambah). Pelan ini juga sesuatu keperluan iaitu 'talian telefon bimbit' sama seperti Maxis, Celcom, Digi namun pelbagai kelebihan yang sangat menarik menjadikannya sesuatu yang boleh menarik kesemua pengguna telefon mudah alih di Malaysia mula menggunakan sistem ini.

Terima Kasih .
DAZARUL Hj. MOHD BADARUDIN
Ipoh Perak



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Assalamualaiku/salam satu malaysia...

Syukur Alhamdulilah..saya baru saja  menyertai program bisnes Tone Excel ini pada 8hb Mei 2013, WOW !!!.. keputusan nya hebat sekali, pelannya cantik dan menarik, amat mudah di jalankan, dan amat mudah di terima orang ramai, tak sama dengan bisnes yang saya pernah ikut sebelum ini, jika dibuat bersungguh-sungguh kita akan dapat limpahan downline yang ramai, komesin masuk setiap hari laju, pendapatan bertambah setiap hari, kerana bisnes ini adalah satu keperluan, semua orang menggunakan prepaid prabayar amat mudah sekali, dengan penerangan yang mudah orang akan jadi ahli dengan mudah dan seterusnya menjalankan perniagaan ini seperti kita menjalankannya, tidak mustahil satu hari nanti kita akan berjaya seperti orang yang telah berjaya dalam bisnes ini. jom join bisnes ini..

" Bermula di sini untuk Berjaya "

Terima kasih
Adnan Joldi
Sandakan Sabah



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Secara ringkasnya, telah banyak  bidang perniagaan yang telah saya  ceburi, tetapi semuanya tidak mencapai target yang saya inginkan.  Namun saya  tetap  tidak berputus asa dan terus berusaha, sehinggalah saya diperkenalkan oleh seorang rakan iaitu En. Mazelan bin Abas dalam bisnes Tunetulk-ToneExcel.  Setelah  saya faham  dengan penerangannya,  saya tidak menoleh kebelakang lagi,  kerana saya  nampak perniagaan ini mampu memberikan sesuatu impak yang terbaik kepada saya untuk jangkamasa yang panjang.  Saya telah menceburi bidang ini lebih kurang 1 tahun dengan modal yang rendah dan plannya yang mudah serta ringkas, maka pendapatan yang saya perolehi sememangya diluar jangkaan.
Dengan adanya gabungan dari isteri, anak-anak serta rakan-rakan yang  sama-sama berkongsi menggunakan program ini dan mengalakkan mereka menarik lebih ramai ahli-ahli baru maka bisnes ini dapat berkembang maju dari sasaran yang saya jangkakan.   Alhamdulilah, dengan berkat usaha yang tidak mengenal  jemu dan menolak semua kata-kata negativ maka semuanya menjadi kunci dan semangat untuk saya terus berjuang dalam bisnes ini.  Bisnes ini juga dapat mengiratkan lagi kasih sayang antara keluarga dan hubungan silatulrahim antara rakan-rakan kita.  Rebutlah peluang ini dengan sebaik mungkin, kerana PELUANG YANG TERBAIK HANYA DATANG SEKALI DALAM HIDUP KITA.  jangka leka kerana seminit yang kita abaikan akan memberi peluang dan ruang kepada orang lain.....jom sama-sama kita serta " BISNES TUNETULK-TUNOEXCEL YANG SEMAKIN HARI  SEMAKIN BERKEMBANG".....terima kasih yang tidak terhingga kerana join bisnes ini.......berminat hubungi saya.......INSYALLAH.

Terima Kasih .
Mohamad Yusof Mohd Rashid
Seri Kembangan, Selangor.



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Salam sejahtera. Saya menyertai program Tone Excel ini pada bulan April 2012. Terima kasih kepada sahabat lama saya iaitu saudara Gardan Guntis kerana telah memperkenalkan Tone Excel. Pertama kali saya melihat video tentang program Tone Excel...saya terkejut dan amat teruja...bagaimana selama ini saya tidak tahu tentang Tone Excel...??? sedangkan program ini sudah wujud sejak tahun 2010...??? Tanpa berfikir lama, saya terus beli sekeping simkad Tone Excel. Sudah join, saya pun mula kempen...bermula dengan isteri saya...lepas tu, adik-beradik saya...saudara terdekat...jiran sebelah...kawan. Syukur...sambutan amat positif, walaupun ada juga yang negatif...itu perkara biasa bagi saya. Setakat ini, pencapaian saya belum sehebat kawan-kawan yang lain. 
Sebelum ini, saya menghabiskan kredit handphone lebih kurang RM100 sebulan (duit terbang hangus begitu sahaja...hmmm...). Sekarang ini, dengan komisyen yang saya dapat daripada Tone Excel...saya boleh cover kredit handphone keluarga saya...kan best tu...dapat top up percuma. Saya akan terus berkempen tentang program ini kerana saya yakin bahawa simkad Tone Excel-Tune Talk adalah pilihan yang TERBAIK. Kepada kawan-kawan yang belum menyertai program Tone Excel, saya menyokong 100% agar segera menyertai program ini...luangkanlah masa anda untuk mengenali Tone Excel. Sebagai pengguna handphone, memang RUGI berterusan jika tak nampak kebaikan program Tone Excel...program ini memang banyak faedahnya...jadi pengguna yang BIJAK.

Terima Kasih .
Jolikon @ Marinus Gitam
Penampang, Sabah



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Pertama kali saya terjumpa program ini hanya sekadar baca intro sahaja. Tetapi apabila email masuk hari demi hari tiba-tiba hati ini terasa ingin membaca lebih mendalam lagi apa yang menarik sangat program ni. Apabila saya dah mula baca,melihat video,memahami langkah demi langkah serta kelebihan yang terdapat dalam program tunetalk tone excel ini,saya dah mula rasa tertarik & ternyata ianya sangat berbeza berbanding dengan program-program yang lain. Hampir 1 bulan lebih saya meneliti & melihat perkembangan program ini,hari demi hari saya tengok ada sahaja orang yang dah join,ini yang buatkan hati saya mula terbakar. Saya makin tak boleh sabar lebih-lebih lagi apabila saya cerita pada keluaga tentang konsep program ini & mereka mula yakin & berminat untuk join.
Pada mulanya saya telah buat tempahan melalui online kerana tidak tahu penaja terdekat yang boleh saya beli simkad tersebut. Tetapi pos agak lewat sedikit tiba membuatkan saya semakin tidak sabar untuk menerima simkad tersebut. Saya terus menghubungi en.Ishak & bertanyakan tentang simkad tunetalk tone excel. Beliau memberitahu bahawa beliau ada menjual simkad tersebut. Tanpa berlengah lagi saya terus ke rumahnya pada petang tersebut untuk mendapatkan 2 keping simkad. Selang dua hari kemudian saya telah membeli satu lagi simkad tunetalk tone excel dari en.Ishak. Kini saya sudah mula menikmati bonus kerana telah memperkenalkan program tunetalk tone excel ini kepada keluarga & bakal menerima komisyen apabila mereka topup nanti.

Jika anda rasa RM80 untuk simkad ini dapat mengubah hidup anda,keluarga anda & dapat menambah nilai hidup lebih ramai lagi orang diluar sana,sertailah & bantulah mereka kerana lebih ramai yang tidak akan tahu jika di kawasan/wilayah anda sendiri tidak bantu mereka memperkenalkan tentang bagusnya program tunetalk tone excel ini untuk mereka.

"JADIKAN HIDUP ANDA LUAR BIASA & BUKAN LAGI HIDUP BIASA-BIASA SEPERTI DULU"


Terima Kasih .
SHAHRIL RIDZUAN YUSOF
PUCHONG SELANGOR



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Saya berterima kasih terutama suami saya dan rakan2 yang telah banyak membantu dan menyokong saya, dalam pencarian ahli baru tone excel serta bantu saya jadi juara penaja bulan november 2012 walau pun saya baru jadi ahli pada 12/11/2012.

Saya pernah buat mlm tetapi banyak ahli yang tidak mampu mengekalkan  rmxxx ke atas utk mendapat bonus. dengan program ini top up sekurang-kurangnya rm20/bulan pun dah ok, itu pun untuk air time sendiri.

Sehingga hari ini sudah melebihi 125 ribu menyertai program ini. juta2 lagi belum jadi ahli, woooooooow……... pasti kita boleh. Terima kasih tone excel, tidak pernah saya mendapat bonus seperti ini, dalam masa sesingkat ini.

Terima Kasih .
NANCY BINTI KIMA
KOTA KINABALU SABAH
Juara Penaja Terhebat November 2012



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.Pada asalnya saya diperkenalkan tentang program ini dari rakan saya. Tetapi tujuan asal hendak bertanyakan tentang pelaburan. Saya tak minat nak cari-cari orang ni bila rakan saya sibuk mempromosikan program ni pada saya. Esoknya saya berkongsi dengan rakan saya di pejabat tentang program ni. Setelah habis saya cerita, rakan saya terus kata " Baguslah Wan prepaid ni". Dia terus seluk poket dan bagi saya duit untuk daftarkan dia. Saya terkedu dan berkata pada diri saya " Aku tak masuk lagi tapi member aku nak join dah, rugilah aku!!!" Malam itu juga saya daftarkan diri saya dan belajar tentang program ni. Tuhan buka pintu rezekiNya pada saya. 
Alhamdulillah cukup bulan bonus dan komisyen terus masuk dalam bank.
Kawan-kawan semua berhentilah jadi promoter tak bergaji.
Mari kita sama-sama kayakan diri sendiri.


Terima Kasih .
Mohd Reedhuan b Mohamed
Johor Bahru, Johor.



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Dari negeri dibawah Bayu…
Salam Perkenalan pada semua rakan-rakan dalam program Toneexcel. Saya sertai program ini pada 7 ogos 2012 yang diperkenalkan oleh En. Kamaruddin kepada saya atas petunjuk  dan bimbingan daripada Tuan Bertyhold E Stanis sehinggalah saya betul-betul memahami tentang proram ini. Pertama sekali saya sangat berterima kasih kepada toneexcel kerana memberi peluang seperti ini yang julung-julung kita temui kerana ia adalah satu peluang yang sangat besar juga menambahkan pendapatan kita.
Selama saya menyertai program ini, iaitu Hampir 3 bulan saya sudah ada pendapatan bulanan. Dengan hanya bermodalkan RM80 sahaja. Tidak rugi Rm80 seumur hidup kita dapat komisen.

Bah bila lagi?.. cuba dulu baru tahu bah…

Selain itu juga Program ini juga Mempunyai keistimewaan
1.    Perlindungan insurans RM100.000.00
2.    Mendapat Komisen yang Berpanjangan seumur hidup
3.    Memperolehi Point Tiket Air-Asia kemana-mana destinasi di seluruh dunia
 

Terima Kasih .
Martinus Bin Paschalis
Tenom, Sabah.



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Perlaburan rendah dan pendapatan yang tinggi dan berlipat kali ganda, itulah yang saya boleh simpulkan mengenai perniagaan Internet affiliate Tunetalk-Toneexcel. Sudah terbukti walaupun dengan hanya modal permulaan RM80 sahaja dan bulanan minimum RM20, kita berupaya memperolehi pendapatan terbukti berpuluh ribu ringgit. Tambahan pula, tiket Air Asia percuma dan insurans kemalangan RM100 ribu menjadi tarikan kepada rakan niaga untuk menceburinya bersama-sama.

Sistem yang telah diadaptasikan oleh Toneexcel.biz telah memudahkan perniagaan Internet ini dijalankan. Ianya satu penyelesaian kepada mereka yang sibuk dan tidak mempunyai banyak masa terluang seperti saya untuk melakukan perniagaan Internet.  
Sudah pasti tarikan lain, seperti website ini yang penuh dengan informasi dan juga proses pendaftaran yang efisyen dengan komitmen 4 jam sahaja sudah melonjakkan lagi perniagaan Internet Tunetalk-Toneexcel ini. Syabas dan Tahniah kepada Tuan Mazelan Abas dan Abang Ishak yang telah menyediakan prasarana IT yang hebat ini!

Saya telah membuktikan bahawa perniagaan Tunetalk-Toneexcel mampu dijalankan secara online sepenuhnya. Teknik- teknik pemasaran seperti website, Autoresponder, Affiliate tunetalkpower.com, Video youtube, social network facebook dan twitter serta tele-marketing menjadikan ianya layak untuk menerima hadiah top sponsor ini. Yang pasti, bukan hadiah yang menjadi keutamaan tetapi pembuktian bahawa perniagaan ini mampu dijalankan dan mendapat sambutan ramai dengan teknik pemasaran online sahaja. Apatah lagi jika disertakan dengan teknik offline yang tidak mampu saya lakukan, sudah pasti kejayaan yang lebih tinggi boleh dicapai. Maju jaya kita bersama Tunetalk-Tonexcel!


Terima Kasih .
Aridz Ridzuan
Cheras, Selangor.
Juara Penaja Terhebat Sept 2012



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Pada mulanya saya dikenalkan oleh kawan sekerja tentang kelebihan menggunakan simkad toneexcel. Kawan tu sponsor ja simkad tu, daftarkan saya dan suruh saya pakai simkad toneexcel. Saya tidak percaya penerangannya, tapi setelah dia bagi tengok betul ada pulangannya, baru saya yakin dan saya pun cuba belajar menaja orang. Walaupun baru beberapa kawan saya taja, tapi komisen tu dah nampak melalui website rasmi tunetalk-toneexcel. Sudah 15 tahun saya menggunakan hp dan topup dah tak terkira, tapi tiada apa-apa point dan komisen saya dapat. So saya seru kawan-kawan yang menggunakan hp,bertukar lah ke simkad toneexcel kerana menggunakan simkad ini betul-betul wow….

Terima Kasih .
Jeffry bin Yitshup
Kudat, Sabah



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Erm. Telebih dahulu saya ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada sifu saya iaitu Tuan Hamka dan juga Tuan Jon Paulus kerana telah memperkenalkan program Toneexcel ini kepada saya. Pada mulanya saya kurang berminat dengan program seperti ini kerana memikirkan susah nak cari orang. Lebih kurang 2 bulan Tuan Jon secara berterusan memujuk saya supaya menyertai program Toneexcel ini sehingga dia membawa Tuan Hamka untuk memberikan penerangan dengan lebih terperinci. Dalam tempoh tersebut, sekali-sekala saya telah membuka website yang diberikan oleh Tuan Jon. Apa yang telah menarik minat saya adalah kosmisyen yang diperolehi oleh Tuan Hamka dalam tempoh 7 bulan.
Dia telah menyakinkan saya dengan berkata "kau cuba untuk taja 10 orang dalam tempoh 1 tahun dan selepas itu kamu akan dibantu untuk mendapatkan downline dengan kos RM80 sahaja". Akhirnya, dalam keadaan yang masih kurang yakin, saya telah mendaftarkan diri untuk menyertai program ToneExcel ini pada 1/7/12. Bulan pertama saya berjaya menaja 4 orang dan bulan kedua telah 5 orang lagi. Kini 17/9/12 jumlah tajaan saya berjumlah 11 orang. Dalam tempoh tesebut, downline saya pula bertambah kepada 46 orang. Melihat keadaan ini barulah saya faham apa yang dikatakan oleh Tuan Hamka bahawa kamu akan dibantu untuk mendapatkan downline. Bulan pertama saya mendapat komisyen sebanyak RM18.30 dan bulan kedua RM90 lebih. Tajaan bulan pertama RM 80 dan bulan kedua RM 100. Oleh itu, saya mula yakin untuk meneruskan program ini. Saya sering melayari website yang diberikan untuk mendapatkan maklumat dan memahami dengan lebih mendalam tentang program ToneExcel ini.

Saya mendapati program ini sememangnya baik dan mempunyai potensi yang berdaya maju kerana ia mempunyai prospek yang sangat luas. Ia bukan satu produk tapi satu keperluan asas dalam dunia komunikasi yang semakin berkembang pesat. Keadaan ini menjadi inspirasi kepada diri saya untuk terus berusaha mengembangkan program ini supaya dapat mencapai komisyen yang lebih lagi pada masa akan datang.

Sesiapa yang belum menyertai program ini, sertailah sekarang. Kita tidak rugi apapun kerana kos permulaannya hanya RM80. Cubalah.... KITA TAK CAKAP, ORANG TAK TAHU. KITA TAK JELASKAN, ORANG TAK FAHAM. KITA TAK AJAK, ORANG TAK IKUT. FIKIR-FIKIRKANLAH. KALAU BUKAN SEKARANG BILA LAGI? INI KALILAH. MALATOP!!!!!!!!!!!!!!!

Terima Kasih .
CHENG FOOK MIN
KOTA KINABALU, SABAH



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

ermm Dulu.....
Saya tidak yakin dengan program seperti ini. Tidak berkeyakinan untuk menjalankan program seperti ini. Tidak mempunyai pengalaman dan pengetahuan berkaitan dgn program ni, dan sedih, tidak pernah dapat duit seperti apa yg saya dapat dengan program tone excel ini....

Kini, saya dengan tunjuk ajar leader2 yang sentiasa membantu dan tidak kedekut ilmu. Saya banyak belajar bagaimana untuk berniaga. Saya telah memasuki alam lain yg tidak pernah saya bayangkan, keyakinan semakin bertambah, semangat sentiasa berkobar2, dan paling best dapat DUIT, modal rendah, hanya RM80. Apa la sangat RM80 tu jika nak dibandingkan dengan pendapatan yg diperolehi, bisnes ni simple dan mudah, tidak susah untuk dijalankan, dengan syarat, kita mesti benar2 faham akan keseluruhan mengenai bisnes nie....
Yg seronoknya baru sehari saya join, saya borak2 dengan rakan sepejabat saya, tanpa bantuan apa2 bahan rujukan dan dengan hanya penjelasan yg saya rasa masih kurang menarik, rakan saya berminat dan terus mendaftar, dalam hati saya berkata WOW, hebatnya bisnes ni, ia telah membuka mata saya dan saya tidak tunggu lama untuk mengkaji dan belajar semua mengenai program ini. Alhamdulillah, disamping kerja yg sangat sibuk, hanya dalam masa 8 hari saya dah memperolehi 4 org downline..WOW.. dah balik modal. dan untung lagi.. seronoknya... Bagi saya, inilah perniagaan yang sangat mudah dan simple. Simkad digunakan oleh semua org malah kanak2 umur 9thn da mempunyai hp, so prospek sangat luas, tiada alasan untuk tidak berjaya, hanya org yng malas sahaja yang akan sentiasa berusaha mencari alasan.

Kini, baru sebulan lebih saya dah memperolehi 3 angka, erm sedikit, tapi saya yakin ianya akan bertambah lagi dari masa ke semasa. Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi kerana memberi saya peluang untuk mengenali program ini. So apa tunggu lagi.. jom bersama2 kita mengejar impian hidup. Ingat, tidak ada duit jatuh dari langit, anda yg menentukan bagaimana ingin mencari sesuap nasi, sama ada dengan cara membanting tulang 24jam sehari atau pun dengan cara mudah seperti di tone excel ini....
JGN SAMPAI ANDA DIAJAK OLEH RAKAN ANDA.. ALANGKAH BAIKNYA SEKIRANYA ANDA YANG MENGAJAK MEREKA....

Terima Kasih .
SULAIMAN BIN ISMAIL
KUALA LUMPUR



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Salam sejathara dan salam perkenalaan dari saya. Kata orang”tak kenal maka tak cinta ”ketika saya baru dikenalkan oleh seorang kawan member tunetalk (cikgu Handry) pada27/6/2012, saya merasa serba salah antara ikut dan tidak pelawaannya memandangkan saya tidak ada pengalaman langsung mengenai prudok jualan langsung tunetalk/toneexcel ini. Ditambah lagi kakak ini kurang arif menggunakan computer.

    Saya bersyukur meskipun baru 2 bulan lebih saya menjadi member tunetalk, saya nampak masa depan yang jelas kerana penggunaan handpone yang sangat luas bahkan menjadi satu alat keperluan/kemestian di masa ini.
Saya tiada pekerjaan (surirumah) jadi saya rebut peluang keemasan ini. Biarpun pada mulanya pendapatan tidaklah setinggi mana namun biarlah kelebihan itu dinilai dari hasil usaha setiap individu kerana tidak semua orang akan ikut cakap kita.

Harapan saya semoga setiap para pengguna handpone perlu sedar bahawa penggunaan handpone yang tidak berdaftar atas nama tunetalk/toneexcel merupakan suatu pembajiran dari wang ringgit kita.

Kata kau, apa peduli, "itu duit saya ba” tapi kalau dicatit pembelian topup setiap bulan melebihi Rm80,cuba jumlahkan kalau sudah 1 tahun?Jadi tepuk dada tanya seleralah. Apaaa???mahal????.Pilihmu Rm80 seumur hidup atau Rm80 sebulan beli topup Kira-kira siapa yang untung…….Lu fikirlah sendiri

Terima Kasih .
ROSNEY PINDAH
KOTA BELUD SABAH



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Program toneexcel ini bukan saja memberikan pendapatan sampingan kepada saya tetapi pendapatan yang betul-betul pasif. Saya sudah berhenti menaja dan tak pernah menjual apa-apa produk pun tapi saya mendapat pendapatan yang semakin bertambah setiap bulan. Macam duit pencen juga. Malah anak saya yang saya daftarkan juga di dalam program ini sudah ada pendapatan pasif dalam akaun banknya setiap bulan. Kalau selama ini susah juga saya mengasingkan sedikit daripada duit gaji saya untuk tabungan masa hadapannya, tetapi kini saya tidak perlu risau lagi kerana di bawah program toneexcel ini anak saya dapat bonus tiap-tiap bulan, macam tabungan untuk dia juga.

Terima kasih toneexcel

Terima Kasih .
WELMAR BIN JARIN
Kota Kinabalu, Sabah

1 comment:

Glory Chilly said...

Adakah anda sedang mencari pemberi pinjaman swasta? Adakah anda memerlukan pinjaman segera? Adakah anda mempunyai kredit yang buruk? Adakah bank anda gagal? Saya boleh membantu anda mendapatkan pinjaman. Tiada jaminan diperlukan.
Saya seorang pelabur swasta yang mengkhusus dalam menyediakan semua jenis dana pelaburan, termasuk dana bersama, pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, pinjaman hartanah, kombinasi pinjaman, pinjaman penyatuan, pinjaman komersial dan Tiada penipuan, lebih banyak lagi.

Tiada permainan, perniagaan sahaja
Jumlah Pinjaman: Minimum $ 1,000 sehingga jumlah pinjaman maksimum $ 50,000,000.00 Dan nilai mata wang lain
Kadar faedah pinjaman: 2%
Kawasan pinjaman: di seluruh dunia
Tempoh maksimum: sehingga 25 tahun
Tiada penalti prabayar

Pembiayaan segera selepas dokumentasi dan kelulusan yang betul.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui mesej melalui e-mel peribadi kami di gloryloanfirm@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Mung Tanye, UAI JAWAB

LANGSUNG DARI MEKAH(JIKA TIDAK BOLEH LOAD,SILA REFRESH PAGE)

LANGSUNG DARI MEKAH.sila klik disini xxxxx

Dapatkan Domain dan Hosting Termurah di Malaysia

Malaysia Web Hosting

GUNALAH PAYPAL UTK BISNES ANDA

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

USTAZ AZHAR DI FACEBOOK

CERAMAH DAN KULIAH TUAN GURU NIK ABDUL AZIZ

Langgan Sekarang:

Senarai Pengedar VCD Yang Sah

Che Mohd : Kuala Terengganu : 019 927 4186/017 910 0958
Tg Yong : Kuala Terengganu : 013 950 4919
Nazri : Losong : 019 925 6156
Abd Rahim : Batu 6 : 017 966 0266
Ju : Kuala Ibai : 019 991 5568
Ahmad Jefri : Dungun : 013 980 7076
Mohd Zahariza : Kemaman : 019 989 2325
Rosli Ngah : Pasir Puteh : 013 989 8867
Rashid Ismail : Kelantan : 017 930 0470
Haji Man : Kelantan : 012 908 3958
Zam Abd Wahab : Endau/Mersing : 016 776 8789
Hj Hashim : Kuantan : 019 982 4009
Annuar : Temerloh : 019 931 6843
Khairul Azha : Melaka : 019 245 7253
Jafry : Johor : 013 755 6016
Aizat : Kedah : 019 512 1064